Uw partner inzake IT & Telecom oplossingen

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Uw partner inzake IT en Telecom oplossingen

Sinds zijn oprichting in 1989 heeft Trac met trots zijn familiale karakter behouden, wat de kern vormt van zijn identiteit. Gedurende al die jaren hebben we onwrikbaar vastgehouden aan de waarden van betrouwbaarheid, diepgaande kennis en ongeëvenaarde klanttevredenheid. Deze pijlers hebben ons geleid naar waar we vandaag zijn. En terwijl we terugkijken op onze succesvolle geschiedenis, kijken we met opwinding naar de toekomst. Trac is niet alleen een erkende Microsoft Silver Partner met een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteit en innovatie, maar we hebben ook een diepgaande samenwerking gesmeed met onze technologiepartner Proximus.

Deze strategische alliantie versterkt niet alleen onze capaciteiten, maar verruimt tevens onze horizon. Samen met onze trouwe klanten en partners staan wij paraat om nieuwe uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen en oplossingen te bieden die de verwachtingen overstijgen.

Bij Trac beschouwen we de toekomst niet enkel als een kans, maar als een canvas voor grootsheid, innovatie en voortdurende groei. We heten u van harte welkom om deel te nemen aan deze opwindende reis.

Voortdurend gemotiveerd, onophoudelijk verbonden en gereed om gezamenlijk succes te bereiken.

Waarom werken met TRAC?

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Meer dan 30 jaar ervaring

Trac familieonderneming met begrip voor KMO’s en grote ondernemingen bestaat meer dan 30 jaar. In die tijdspanne hebben we een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in ICT en telecommunicate oplossingen, met als hoofddoel klantentevredenheid!

20 gespecialiseerde medewerkers

Onze team van 20 gespecialiseerde medewerkers staan klaar om samen met u de juiste IT en Telecom oplossingen te vinden voor ondernemingen.

Ultimate Partner Experience

Ons team zorgt ervoor dat u het potentieel in de cloud business optimaal kan benutten. We helpen graag mee op commercieel, technisch en administratief gebied.

Interne customer support

Trac zet sterk in op support en klanten tevredenheid. Onze interne backoffice beantwoord U via telefoon, mail of via ons online platform.

Eigen montageteams

Onz montageteam zorgt voor de perfecte levering en installatie van de geleverde IT of Telecom diensten en integreren deze met andere systemen waar nodig.

Interesse in onze IT of telecom oplossingen?