Cisco Webex

Intro


Webex Calling


Webex Teams


Webex Meetings

Cisco Webex

Digitale werkplek

De meest gebruikte videoconferentiesoftware ter wereld

Webex Meetings is de meest gebruikte videoconferentieservice voor bedrijven over de hele wereld en biedt zeer veilige en geïntegreerde mogelijkheden voor het delen van audio, video en inhoud via de Cisco Webex-cloud. En met de cognitieve samenwerkingsfuncties zoals Webex Assistant en People Insights kunt u vergadertaken automatiseren met kunstmatige intelligentie.

Download de infofiche

Telefooncentrale in de cloud

Webex Calling

Webex Calling biedt u een complete telefoonservice in de cloud, zodat u overal en op elk apparaat kunt bellen en gebeld kunt worden. Hiermee kunt u uw activiteiten draaiende houden met krachtige cloud-oproepfuncties en bespaart u de kostbare overhead van een fysiek zakelijk telefoonsysteem. Met Webex Calling kunt u al uw services, gebruikers en beveiliging op één plek beheren.

Cisco Webex Calling

Haal meer uit Webex Calling

IT bedrijf - Telecom bedrijf


Complete PBX-system

Met Webex Bellen kunt u: extensienummers maken, direct doorkiesnummers (DID),
directory-URls (e-mailadressen) of bellen op basis van directory’s.


Team messaging

Met Webex Calling kunt u veilig berichten naar uw team leden Groeperen, bestanden en inhoud delen, werken op digitale whiteboards en meer.


Built-in security

Met Webex Calling bent u altijd beschermd, met de ingebouwde beveiliging hoeft u niet na te denken over het wijzigen van instellingen om op de hoogte te blijven.


Powerful cloud calling features

U mist nooit een belangrijk telefoontje. Met functies zoals gedeelde lijnen, groepen zoeken, wisselgesprek, wacht/hervat, opnemen, doorschakelen en niet storen en doorverbinden, bent u op elke situatie voorbereid.


One easy-to-manage centra! app

Webex Calling Iets dat u overal kunt bedienen en beheren met één centrale cloud-app voor al uw administratieve behoeften.


Virtual receptionist

Webex Calling Verwelkomt uw bellers met een virtuele receptioniste en gepersonaliseerde voicemailboxen.

Beter samenwerken

Webex Teams

Met Webex Teams kunt u altijd in contact blijven met uw collega’s en samenwerken buiten vergaderingen om. Blijf verbonden met je teamgenoten met het ultieme platform voor teamsamenwerking dat op alle apparaten werkt. Met Webex Teams kunt u samenwerken met uw collega’s in ruimtes die zijn ontworpen rond uw verschillende werkstromen, bestanden delen, berichten verzenden en projecten in beweging houden.

Cisco Webex Teams
IT bedrijf - Telecom bedrijf


Mis nooit meer een bericht

Met Webex Teams gaan er nooit meer e-mails verloren in een overvolle inbox. U kunt uw werk voortzetten met veilige berichten die u direct in contact brengen met uw teamleden. Met groepsberichten krijg je sneller antwoord op je vragen en kun je snel beslissingen nemen en projecten vooruit helpen. Met de always-on-mogelijkheden mis je nooit een belangrijk bericht, omdat het op elk apparaat is aangesloten. En alle berichten, bestanden en whiteboards worden opgeslagen in uw beveiligde ruimtes. Door je meldingen aan te passen, berichten te markeren voor follow-up en filters te gebruiken, kun je afleiding minimaliseren en je concentreren op de dingen die belangrijk zijn.


Bestanden delen met alle teamleden

Zelfs zeer grote bestanden en inhoud delen is snel en eenvoudig met Webex Teams. De bestanden die u verzendt en ontvangt, zijn netjes geordend, doorzoekbaar en direct naast uw berichten opgeslagen, zodat u altijd kunt vinden wat u zoekt. Op zoek naar een bestand, persoon of bericht? De beveiligde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om op elk moment te vinden. Bewerk Microsoft OneDrive- en SharePoint Online-bestanden met uw teamleden in realtime rechtstreeks in Webex Teams zonder van app te hoeven wisselen.


Houd uw informatie veilig en beveiligd

Webex Teams houdt uw informatie veilig en beveiligd met een brede en holistische benadering van beveiliging in de cloud. Alle berichten, bestanden en whiteboardtekeningen zijn end-to-end versleuteld. Je kunt bepalen wat er wordt gedeeld en teamwerk privé houden door bepaalde ruimtes te vergrendelen, zodat alleen moderators anderen kunnen toevoegen. De hulpprogramma’s voor preventie van gegevensverlies (DLP), waaronder Cisco Cloudlock, beschermen gevoelige informatie, zelfs wanneer u samenwerkt met anderen buiten uw bedrijf.


Integreer met uw andere tools

Met Webex Teams hoeft u uw workflow niet meer te onderbreken, omdat u deze kunt integreren met de tools die u al dagelijks gebruikt: Webex Teams heeft vooraf gebouwde integraties met de tools die u dagelijks gebruikt, zoals Microsoft, Google en Salesforce. Andere integraties kunnen worden ingesteld met behulp van de Webex App Hub om uw team te verbinden met tools

Trac inschakelen voor Cisco Webex?

Onze experts assisteren u bij het uitrollen van Cisco Webex vanuit hun ervaring.

Cisco Webex Meetings

Videoconferenties

Webex Meetings

Webex Meetings is de meest gebruikte videoconferentieservice voor bedrijven over de hele wereld en biedt zeer veilige en geïntegreerde mogelijkheden voor het delen van audio, video en inhoud via de Cisco Webex-cloud. En met de cognitieve samenwerkingsfuncties zoals Webex Assistant en People Insights kunt u vergadertaken automatiseren met kunstmatige intelligentie.

Interesse in Cisco Webex?