Connectivity

In een veranderende samenleving hebben bedrijven steeds nood aan een flexibelere werkomgeving voor hun werknemers. Met het drukke verkeer van vandaag de dag wordt thuiswerk de standaard om de balans tussen werk- en privé te optimaliseren. Nieuwe technologieën laten toe dat uw werknemers op elke locatie aan de slag kunnen en op eender welk toestel. Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij TRAC om deze nieuwe manier van werken te implementeren in u onderneming.

Connectivity

Internet overal

Internet voor bedrijven

Internet altijd en overal binnen bereik, om de continuïteit van uw activiteiten te verzekeren, wat er ook gebeurt.

 • Stabiele en betrouwbare technologie
 • Bedrijfscontinuïteit staat centraal
 • 24/7 professionele ondersteuning
Proximus

Internet Pro

Beperk uw mogelijkheden niet langer tot je kantoor, the world is out there. TRAC zorgt voor zowel interne als externe verbinding op maat. Bovendien beschikt u met onze pakketten over onbeperkte downloads en kan u cijfermateriaal voorhanden hebben in no time. Daarnaast gebeuren alle rapportering consistent in dezelfde formats en dat resulteert in efficiëntie op de werkvloer en dus een hoge productiviteit. Hoe gedetailleerd deze rapporten zijn kiest u zelf en over privacy moet u zich geen zorgen maken, veiligheid binnen alle toepassingen is topprioriteit voor ons.

Proximus

Internet Pro Fullfiber

Nog beter, sneller en veiliger? Dat is De Fullfiber, een professionele oplossing met een vast IP-adres. Bepaalde interne contacten zijn noodzakelijk voor de goede werking van je bedrijf. Trac maakt dit mogelijk en staat garant voor een betrouwbaar netwerk. Bovendien bieden wij een uitstekende service aan al onze klanten de klok rond. Onze specialisten stellen met u het profiel op van uw bedrijf zodat we met onze diensten accuraat inspelen op uw noden en behoeften. Hierdoor zijn onze Sharedfiber -oplossingen toegankelijk voor alle bedrijven.

Proximus

Fiber Explore

Explore is een MPLS privenetwerk (Multiprotocol Label Switching) dat enkel toegankelijk is voor u en uw medewerkers, in België en in het buitenland. Op MPLS gebaseerde privéconnectiviteit.

Moderne bedrijven hebben behoefte aan aanpasbare ICT-infrastructuren en -diensten die zonder onderbreking kunnen werken. Dat is precies de reden waarom Proximus zijn verschillende netwerken heeft samengevoegd tot één op MPLS gebaseerde infrastructuur die IP- en Ethernet-diensten aanbiedt. Of uw klant nu een bedrijf met één of meerdere vestigingen is, Explore biedt u een zeer flexibel, veilig en toekomstbestendig netwerk. Zodra uw centrale site is verbonden met het Explore-platform, kunt u uw klanten ‘off-net’-connectiviteit aanbieden.

De belangrijkste kenmerken


Explore Ethernet VPN

Met Explore Ethernet VPN kunt u uw netwerk op een
redundante manier verbinden met het Proximus-netwerk. Netwerk-naar-netwerkinterfaces (NNI’s) worden ingesteld via Explore Ethernet VPN naar uw PoP’s (centrale sites). Hiermee kunt u verkeer van uw klanten (Remote-sites) samenvoegen naar uw eigen netwerk.


Directe internettoegang

Voor directe internettoegang (DIA) biedt het Explore-portfolio Explore Mono-sites-topologieën die onbeveiligde internettoegang bieden aan uw klant.

Meer dan alleen internet


Professionele setup

 • Netwerkverbinding
 • Inclusief installatie & configuratie van b-box/router


24/7 helpdesk

 • Via telefoon
 • Speciaal opgeleide experts


Business continuity

 • Herstelling binnen 5 werkuren in geval van storing


All-in prijzen

 • Totaal pakket
 • Geen verrassingen

Trac inschakelen voor connectivity?

Call-2-action tekst

Internet, waar u ook bent

Netwerk & connectiviteit

Trac voorziet uw organisatie van vast en mobiel internet, waar u ook bent. De professionele internetaansluitingen van Proximus bieden u naast een snelle internet-toegang vooral een betrouwbare toegang met SLA’s. Zo is uw bedrijf altijd bereikbaar, op kantoor via de Proximus aansluiting, maar ook daarbuiten via de gratis WIFI hotspots van Proximus over heel het land.

Connectivity netwerk
Connectivity - Fiber

Het internet van de toekomst is nu!

Om nu en in de toekomst de best mogelijke prestaties te garanderen, leggen wij in België geleidelijk aan een glasvezelnetwerk aan tot in het hart van jouw woning om jou te bieden:

 • Supersnel en stabiel internet
 • Ultra-lage latency
 • Een duidelijker beeld op al uw schermen

De voordelen van Fiber

IT bedrijf - Telecom bedrijf


Super snel en stabiel

Geen onderbrekingen of vertragingen bij het uploaden en downloaden, streamen en gamen, ongeacht het aantal personen of toestellen dat tegelijk is aangesloten.


Ultralage latentie

Als je online gamet, telt elke milliseconde. Met fiber blijf je je tegenstanders een stap voor.


Het scherpste beeld

Het scherpste beeld op al je schermen: of het nu op je tv, tablet of smartphone is, met fiber ontgaat je geen enkel detail.


Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst: meer en meer toestellen in ons huis bedienen we via het internet. Fiber kan deze evolutie moeiteloos aan.

Wat is Fiber precies?

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus heel wat voordelen, waaronder een supersnelle en veel stabielere internetverbinding dan met traditionele koperkabels.

Proximus moderniseert daarom zijn netwerk door deze koperkabels geleidelijk te vervangen door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren die stoppen aan de straat, installeert Proximus fiber tot in het hart van jouw woning, om de best mogelijke prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Op lange termijn zal ons kopernetwerk volledig worden vervangen door deze nieuwe technologie.

Waarom kiezen voor Fiber?

Je huidige koperen kabel moet binnenkort sowieso vervangen worden door glasvezel om te voldoen aan de steeds toenemende behoefte aan connectiviteit en om je de beste prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Dankzij glasvezel beschik je over een supersnelle en stabiele internetverbinding, een ultralage latentie, een scherper beeld dan ooit op al je schermen en vooral: je bent klaar voor de toekomst.

Ben je al Proximus-klant? Je huidige koperen kabel moet binnenkort sowieso vervangen worden door glasvezel om te voldoen aan de steeds toenemende behoefte aan connectiviteit en om je de beste prestaties te garanderen, nu en in de toekomst

Interesse in onze oplossingen?