thumbnail.jfif

Telecom & Connectiviteit

Ongeacht de grootte van uw bedrijf of activiteit, blijft een goed gestroomlijnde communicatie één van de belangrijkste succesfactoren inzake klantentevredenheid en het imago dat uw bedrijf uitstraalt. Onze rol bestaat erin om samen met u de analyse te maken van uw telecombehoeften, niet alleen vandaag maar ook op langere termijn.

Communicatie en connectiviteit worden steeds belangrijker en efficiënter. Werk samen met ons om uw bedrijf  of onderneming up to date te houden met de meest recente technologische ontwikkelingen.

Telefooncentrale-vaste telefonie Icoon.p

Digitale / VoIP Telefooncentrale

Cloud PABX Icoon.png

Cloud PABX

Logo with name.png

Proximus Mobiele Telefonie

Internet & Netwerken Icoon.png

Internet & Bedrijfsnetwerken

We nemen de uitdaging graag aan om de communicatie voor uw KMO of groter bedrijf te faciliteren

Met onze meer dan 30 jaar lange ervaring kennen wij perfect de marktevoluties en adviseren we u graag in de toekomstvisie van uw bedrijf. Samen zorgen we voor de optimale oplossing. Uiteraard zijn de aangeboden producten steeds zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
Binnen elk bedrijf zijn vandaag ook kostmanagement en besparing dagelijks aan de orde. Dankzij de digitalisatie en de VoIP-centrales kunt u jaarlijks besparen op uw vaste telecomkosten. Verder bestaan er ook “ALL-IN” formules waar u voor een vast bedrag per maand per gebruiker onbeperkt* kan bellen. Met de huidige generatie telefooncentrales, fysiek op uw locatie of in de Cloud, vormen capaciteit en locatie geen obstakel meer. Daarbovenop bestaan voor de meeste oplossingen “Mobile Client” licenties voor smartphone, zo mist u geen enkele oproep meer. Wat ook de grootte is van uw onderneming, binnen ons gamma vindt u een oplossing ! Aankoop of huur behoren eveneens beide tot de mogelijkheden voor alle oplossingen.
*Afhankelijk van de gekozen formule.

Logo with name.png

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png