TRAC nog steeds tot uw dienst niettegenstaande uitzonderlijke voorwaarden

Geachte klant,

 

Het coronavirus en alle mogelijke gevolgen voor onze klanten, werknemers en hun famillie krijgen alle aandacht. Niettegenstaande de moeilijke omstandigheden werden alle nodige stappen ondernomen om de continuïteit van onze diensten te garanderen. Met ingang van vandaag werken de meeste collega’s van thuis uit.

Hieronder vindt u alvast een overzicht hoe ons te bereiken:

  • Tijdens de kantooruren zijn we bereikbaar op het algemeen nummer 02/7122000 of per mail via info@trac.be . Voor heel dringende zaken kan u enkel op afspraak in onze kantoren terecht.

  • Onze accountmanagers zijn per mail of gsm bereikbaar voor al uw commerciële vragen. Nood aan advies op afstand? Geen probleem. Onze collega’s zetten een Microsoft Teams© Meeting op met u.

  • Beschikt u nog niet over een teleworkingtool? Er bestaan oplossingen zoals Microsoft Teams© die u vanop afstand kunt installeren. De buitengewone actie ‘Teams for everyone’ in het kader van de strijd tegen COVID19 geeft u 6 maanden lang gratis gebruik van Microsoft Teams©. Dankzij de inbegrepen snelcursus Microsoft Teams© verloopt uw workflow en communicatie in een mum van tijd weer optimaal. Voor verdere vragen kunt u ons gerust een mail sturen op teams@trac.be .

In de hoop dat de uitzonderlijke maatregelen genomen door de Belgische regering voldoende zullen zijn om de Belgische bevolking terug sterk en gezond te krijgen, wenst het ganse TRAC team u veel sterkte en moed in deze moeilijke periode.

02 712 20 00

Romboutsstraat 5, 1932 Zaventem, Belgium

BTW: BE0439034371

©2018 TRAC NV Alle rechten voorbehouden.