TRAC staat u bij tijdens deze uitzonderlijke tijden

Geachte klant,

De coronacrisis en alle mogelijke gevolgen voor onze klanten, werknemers en hun famillie krijgen nog steeds de nodige aandacht. Niettegenstaande de uitzonderlijke omstandigheden van de voorbije en komende maanden worden alle nodige stappen ondernomen om de continuïteit van onze diensten te garanderen.

Hieronder vindt u een overzicht hoe ons te bereiken:

  • Tijdens de kantooruren (9u-12u & 13u-17u) zijn we bereikbaar op het algemeen nummer 02/7122000 of per mail via info@trac.be .

  • De kantoren zijn toegankelijk mits de nodige veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen: het dragen van een mondmasker en de veiligheidsafstand van 1,5m.

  • Onze accountmanagers komen ter plaatse tot bij u, met inachtneming van de nodige maatregelen, of zijn per mail of gsm bereikbaar voor al uw commerciële vragen. Nood aan advies op afstand? Geen probleem. Onze collega’s zetten een Microsoft Teams© Meeting op met u.

  • Om zo snel mogelijk uit deze situatie te komen sporen wel onze medewerkers en klanten aan om zoveel mogelijk en in de mate van het mogelijke gebruik te maken van Microsoft Teams© voor communicatie.

  • Beschikt u nog niet over een teleworkingtool? Er bestaan oplossingen zoals Microsoft Teams© die u vanop afstand kunt installeren. Een snelcursus Microsoft Teams© zorgt ervoor dat uw workflow en communicatie in een mum van tijd volledig vanop afstand kunnen worden beheerd. Voor verdere vragen kunt u ons gerust een mail sturen op teams@trac.be.

In de hoop dat dankzij de uitzonderlijke en tijdelijke maatregelen genomen door de Belgische regering de crisis snel onder controle wordt gekregen, wenst het ganse TRAC team u veel sterkte en moed in deze moeilijke periode.