global communication concept - closeup o

Digitale / VoIP Telefooncentrales

Onder telefooncentrales verstaan we alle toestellen die u gaat gebruiken voor uw gesprekken met medewerkers of klanten die zich buiten onmiddellijk gehoorbereik bevinden. We beschikken over een brede vakkennis om de toestellen en verbinding voor u volledig te installeren en operationeel te maken zodat u op efficiënte en professionele wijze kan communiceren met uw medewerkers en klanten.

Elke organisatie is uniek. Ongeacht de grootte van uw bedrijf zorgen wij voor aangepaste, unieke oplossingen.

thumbnail (1).jfif

Flexibiliteit

Klassieke vaste lijn telefonie via de analoge lijn verdwijnt stilaan uit het telecomlandschap. Vandaag domineert digitalisatie van de telecom ruim de markt.  Met een digitale / VoIP telefooncentrale wordt spraak getransporteerd via het internet of een ander IP-netwerk in plaats van een klassieke vaste analoge lijn. Dankzij de combinatie van spraak en digitalisatie kan men allerlei toepassingen en inzichten verkrijgen die voorheen niet bestonden.
Wat betekent dit concreet voor u? U bespaart sowieso op aansluitings- en bekabelingskosten door te kiezen voor VoIP telefonie. Daarbovenop geniet u van een heel heldere klank en flexibiliteit, want u kan bellen vanuit elke plaats waar er een internetverbinding is!

thumbnail (2).jfif

Locatie-onafhankelijkheid

Een VoIP telefooncentrale integreert telefonie met IT-toepassingen. Dankzij dit gesloten systeem is uw volledig bedrijf altijd en overal bereikbaar en wordt onder andere telewerken nog gemakkelijker. De mogelijkheden worden eindeloos dankzij de locatie-onafhankelijkheid en de modulariteit van deze technologie. Bovendien is de infrastructuur vrij goedkoop, omdat er geen fysieke telefooncentrale meer is. De volledige centrale wordt namelijk in de cloud gehost. Eenvoudig uitgelegd is ‘de cloud’ (de wolk) een datacentrum waar u op afstand via internet toegang tot krijgt om hierop te werken en gegevens op te slagen. Dit kan vanuit elke plaats waar u zich bevindt, zolang u toegang heeft tot internet. Het is als het ware een verborgen computer dat u op afstand bestuurt! Dit gebeurt uiteraard in ultra-beveiligde datacentra, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over diefstal, van welke aard ook. 

thumbnail.jfif

Integratie

Wanneer u een telefooncentrale opbouwt moet u nadenken over de specifieke noden van uw bedrijf. Wij helpen u daarmee als eerste stap en in functie daarvan helpen wij u dan bij de keuze voor een telefooncentrale volledig in de cloud, een on-premises telefooncentrale of een hybride model. Op deze wijze kan u een gepersonaliseerde centrale verkrijgen die instaat voor communicatie, internet, voicemail en mobiele applicaties. De oplossing die we u aanbieden zal natuurlijk evolueren samen met de noden van uw organisatie en met de komst van nieuwe technologieën. U kunt steeds bij ons terecht voor meer informatie of zelfs indien u zeer specifieke vragen hebt.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png