shutterstock_757951624.Jpg

Kaspersky Beveiliging

Al meer dan 20 jaar wordt Kaspersky erkend als experts op het gebied van virussen, malware en cybercrime. Kaspersky biedt een breed gamma aan beveiligingssoftware dat instaat voor de beveiliging van al uw toestellen of zelfs alle online activiteiten binnen uw bedrijf. Het aanbod is nu ook beschikbaar in het pakket Kaspersky Security Cloud, om uw toestellen nog sneller te laten werken. U kunt nu surfen op het internet en uw bedrijf beheren zonder enige vrees voor ransomware.

Veiligheid evolueert samen met de nieuwste bedreigingen die een risico vormen voor uw onderneming. Wij staan u bij om voor een permanente bescherming te zorgen.

Kaspersky Lab

 

Kaspersky Lab is een wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat gebruik maakt van zijn expertise op het gebied van business intelligence en IT-beveiliging om beveiligingsoplossingen te ontwikkelen voor bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en gebruikers over de hele wereld. Het gamma van beveiligingsoplossingen omvat de bescherming van workstations en zijn ook gericht op geavanceerde en evoluerende cyberdreigingen. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door de Kaspersky Lab-technologieën en het lab biedt ook hulp aan 270.000 professionele klanten voor de bescherming van wat voor hen het meest waardevol is.

bannerk1.Jpg

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security combineert de eenvoud van pc-beveiliging voor thuis met speciale mogelijkheden om uw bedrijf te beschermen terwijl uw medewerkers hun werk doen. Met 'set and forget'-beveiliging voor 5-25 medewerkers beschermt het uw Windows- en Mac-pc's en -laptops, plus uw Windows-fileservers. Zo blijven uw belangrijke bestanden veilig.

 • Werkt terwijl u uw werkt doet

 • Bescherming tegen ransomware voor nalatige werknemers

 • Vermijdt de valkuilen van online fraude en oplichterij

 • Voorkomt het overnemen van accounts

bannerk1.Jpg

Kaspersky Endpoint Security Cloud

De gemakkelijkste manier om uw bedrijf te beschermen, zonder uw IT-middelen, tijd of budget op te offeren.

 • Voorkom bedreigingen om bedrijfscontinuïteit te garanderen

 • Beschermt Windows-pc's en -file servers, Mac OS-werkstations en iOS- en Android-smartphones en -tablets

 • Veilige communicatie en samenwerking met Microsoft Office 365

 • Gehost in de cloud. Hardware- en softwareaanschaf, provisioning en onderhoud zijn niet nodig

 • Onmiddellijke bescherming met een vooraf gedefinieerd beveiligingsbeleid dat door Kaspersky professionals is ontwikkeld.

 • Beschikbaar met een maandelijks abonnement om financiële middelen vrij te maken

bannerk2.Jpg

Kaspersky Endpoint Security for Business-SELECT

Beveiliging en beheer waarop u kunt vertrouwen - voor alle endpoints

Nu steeds meer van uw bedrijfsactiviteiten digitaal worden, moet u elke server, elke laptop en elk mobiel apparaat in uw netwerk beschermen. Dit Kaspersky product combineert technologieën op meerdere lagen met flexibel cloudbeheer en gecentraliseerde applicatie-, web- en apparaatfuncties om uw gevoelige gegevens op elk endpoint te beschermen.

 • Dankzij de optimalisatie van Kaspersky Endpoint Security for Business vermijdt u vertraging op uw systeemprestaties. Daarbovenop geniet u van een meerlaagse bescherming.

 • Flexibele beschermingstechnologieën

 • In de cloud, op locatie of beide? U beslist. Kaspersky biedt uniform beheer via een cloudconsole of via een traditionele console-implementatie op locatie, in AWS- of Azure-cloudomgevingen. Implementeer het beveiligingsbeleid snel en zonder onnodig gedoe dankzij ons grote aanbod van vooraf geconfigureerde scenario's.

bannerk3.Jpg

Kaspersky Endpoint Security for Business-ADVANCED

Omdat uw bedrijf gevoelige gegevens heeft die veilig moeten worden gehouden, doet Kaspersky meer dan alleen het beschermen van elke endpoint. Geautomatiseerde EDR detecteert geavanceerde dreigingen, terwijl serverbeveiliging de hoogwaardige bescherming verbetert met extra beheer van applicaties, internet en apparaten om diefstal van zakelijke en financiële informatie te voorkomen.

Deze laag bevat alle functionaliteiten van Kaspersky Endpoint Security for Business Select, plus extra geavanceerde technologieën die nog meer doen om uw bedrijf te beschermen.

 • Adaptieve beveiliging voor iedereen

 • Geautomatiseerde EDR tegen aanvallen

 • Extra bescherming voor servers en gegevens

 • Vereenvoudigd beheer van systemen

bannerky1.Jpg

Cybersecurity Services

Informatie en expertise bieden een nieuw niveau van cyberimmuniteit:

 • Threat Intelligence

  Threat Data Feeds
  APT Intelligence Reporting
  Rapporten op maat over financiële dreigingen
  Financial Threat Intelligence Reporting
  Threat Lookup
  Cloud Sandbox

 • Security Assessment
  Penetration Testing
  Application Security Assessment
  Payment Systems Security Assessment
  ICS Security Assessment
  Transportation Systems Security Assessment
  Evaluatie van slimme technologieën en IoT-beveiliging

 • Threat Hunting

  Uitgebreide analyse
  Proactieve inperking

 • Incident Response
  Incidentrespons
  Digitale forensische analyse
  Malwareanalyse

 • Security Training

  Incidentrespons
  Malwareanalyse
  Digitale forensische analyse
  Efficiënte detectie met YARA

bannerky2.Jpg

Threat Management and Defense

Dit is een geavanceerde bescherming op basis van Threat Intelligence-technologie. Het eerste luik werkt door effectief dreigingen te voorkomen. Hiervoor wordt er gezorgd voor het versterken van systemen en het verhogen van het bewustzijn van de algehele risico's op het gebied van cyber security. Dit zijn de eerste stappen naar efficiënte automatisering en effectieve bescherming.

Het tweede luik omvat het snel detecteren van schendingen voordat ze schade aanrichten.Terwijl veelvoorkomende dreigingen worden geblokkeerd, is de mogelijkheid om unieke en nieuwe dreigingen (kwaadaardig en niet-malware) te detecteren de sleutel tot volwaardige cyber security.

Het derde luik omvat het nauwkeurig en efficiënt op incidenten reageren. Door de mens geleide en gecentraliseerde snelle reacties tegen zelfs de meest geraffineerde dreigingen is een cruciale stap in een effectief incidentbeheerproces.

Het vierde en laatste luik omvat het voorspellen van toekomstige cyberdreigingen. Volledige zichtbaarheid - zowel intern als extern - is een belangrijk element van SOC-planning. Threat Intelligence combineert beide gegevensstromen om nauwkeurig actuele en toekomstige dreigingen te voorspellen en u hiertegen te beschermen en maakt effectieve, full-circle planning voor adaptieve beveiligingsstrategie mogelijk.

bannerky3.Jpg

Integrated Endpoint Security

Met de door de sector en klanten geprezen Kaspersky cyberbeveiligingsoplossing, met EDR als kern, kunt u uw netwerken en informatie effectief beschermen. Breid uw endpointbeveiliging uit zonder resources onnodig te verbruiken.

 • Beperk de risico's

Voorkom verstoring en schade aan uw bedrijf door de kans te verkleinen dat u slachtoffer wordt van een geavanceerde of gerichte aanval.

 • Minder kans op menselijke fouten

Voorkom snel en eenvoudig dat medewerkers zichzelf en uw bedrijf blootstellen aan aanvallen.

 • Minimale inzet van IT-medewerkers

Maximaliseer uw rendement door het aantal incidenten dat automatisch wordt verwerkt te verhogen, zonder dat uw personeelskosten stijgen.

bannerky4.Jpg

Hybrid Cloud Security

Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw hybrid cloud omgeving.

 • Private Cloud

Beproefde beveiliging voor virtuele en fysieke servers, VDI-implementaties, storagesystemen en zelfs gegevenskanalen in uw private cloud.

 • Public cloud

Geavanceerde bescherming voor werklasten in public clouds, inclusief Amazon Web Services en Microsoft Azure-infrastructuren.

 • Beheerde hosting

Volledige bescherming voor al uw werklasten, of deze nu worden uitgevoerd op IaaS of op eigen infrastructuren.

 • Geconsolideerde planning

Beheerbaarheid, flexibiliteit en inzicht zonder grenzen via een console van ondernemingsniveau.

shutterstock_302508602.Jpg

Cybersecurity Services

Cybersecurity Services

Uitgebreide trainingsprogramma's over digitale forensische analyse, malwareanalyse en incidentrespons

Digitale forensische analyse

De cursussen zijn ontworpen om hiaten in de kennis en ervaring te vullen - het ontwikkelen en verbeteren van praktische vaardigheden, het zoeken naar digitale sporen van cybercriminaliteit en het analyseren van verschillende soorten gegevens om het verloop en de bronnen van aanvallen te

achterhalen.

Malwareanalyse

De cursussen bieden de noodzakelijke kennis om schadelijke software te analyseren, IoC's (Indicators of Compromise) te verzamelen, definities te ontwikkelen voor malwaredetectie op geïnfecteerde machines en om geïnfecteerde/versleutelde bestanden en documenten te herstellen.

Incidentrespons

De cursussen begeleiden uw interne team door alle stadia van het incidentresponsproces en bieden medewerkers de uitgebreide kennis die nodig is om de gevolgen van het incident teniet te doen.

Efficiënte detectie van bedreigingen met YARA

Deelnemers leren hoe ze de meest effectieve Yara-regels kunnen schrijven, hoe ze deze kunnen testen en hoe ze deze kunnen verbeteren tot het punt waarop ze bedreigingen detecteren die niet door anderen kunnen worden ontdekt.

Internationale informatie biedt diepgaand inzicht in cyberbedreigingen gericht op uw organisatie.

Threat Data Feeds

Verbeter uw bestaande beveiligingsfuncties en forensische mogelijkheden met onze actuele en direct bruikbare cyberdreigingsgegevens

APT Intelligence Reporting

Biedt exclusieve, proactieve toegang tot de meest recente onderzoeken en inzichten van Kaspersky Lab om de gebruikte methoden, tactieken en tools van APT-actoren te achterhalen.

Financial Threat Intelligence Reporting

Richt zich specifiek op dreigingen voor financiële instellingen en tools die worden ontwikkeld of verkocht door cybercriminelen om banken, bedrijven voor betalingsverwerkingen, pinautomaten en POS-systemen aan te vallen.

Digital Footprint Intelligence

Onze experts stellen een uitgebreid beeld samen van uw huidige status van aanvallen. Dit wijst op zwakke plekken voor exploitatie en onthult bewijzen van eerdere, huidige en geplande aanvallen.

Threat Lookup

Hiermee kan in realtime worden gezocht in de vele petabytes aan verzamelde dreigingsgegevens die in de loop der tijd zijn gecategoriseerd en geanalyseerd door Kaspersky Lab. Op deze manier krijgt u een wereldwijd overzicht van dreigingen en hun onderlinge verbindingen.

Cloud Sandbox

Krijg direct inzicht in de aard van elk bestand voor een effectieve identificatie van voorheen onbekende malware om snel te kunnen reageren op beveiligingsincidenten.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png