shutterstock_1245033526.Jpg

Cisco

Cisco is de wereldwijde marktleider op het gebied van IT-, netwerk- en cybersecurityoplossingen. Ciscotechnologie helpt uw bedrijf, groot of klein, bij het transformeren van de manier waarop uw medewerkers en klanten met elkaar in contact komen en communiceren.

Veilig en duidelijk communiceren is de eerste en onmisbare stap naar een succesvolle toekomst voor uw onderneming. Bij TRAC doen wij er alles voor om dit vlot samen met u te verwezenlijken.

Next Generation Firewalls

 

Dankzij de beveiligingsmaatregelen dat het volledige gamma Next-Generation Firewalls van Cisco gebruikt, kunnen cyberinbreuken automatisch voorkomen worden en verkrijgt u ook inzichten om andere reële cyberdreigingen snel te detecteren en te stoppen. Hierdoor wordt uw bedrijf non-stop 24/7 beschermd tegen zelfs de nieuwste vormen van bedreigingen.

part1.Jpg

Voorkom automatisch dat er digitale inbreuken worden gepleegd en hou uw bedrijf in beweging

Bent u 24/7 beschermd? Cisco Talos analyseert voortdurend de bedreigingsgegevens en creëert beschermingsmaatregelen die de Cisco Next-Generation Firewall dan op zijn beurt gebruikt om automatisch inbreuken te voorkomen. Zo voorkomen we dat er aanvallen plaatsvinden en kan uw bedrijf vlot verderwerken.

part2.Jpg

Vergrootte zichtbaarheid om bedreigingen snel op te sporen en te stoppen

Ziet u het volledige plaatje? U kunt bedreigingen die u niet kunt zien niet tegenhouden. Met de Next-Gen Firewalls van Cisco Krijgt u het diepste netwerk- en beveiligingsoverzicht met behulp van ingebouwde geavanceerde beveiligingsfuncties zoals NGIPS en geavanceerde malwarebescherming om de meest recente dreigingen snel te detecteren en te stoppen.

part3.Jpg

Automatisering van de processen om tijd te besparen en complexiteit te verminderen

De Cisco Next-Generation Firewall doet graag al het speurwerk voor u. Geautomatiseerde beleidstoepassing en handhaving maken tijd voor u vrij, zodat u zich kunt richten op taken met een hogere prioriteit. Cisco-firewalls werken met de rest van Cisco's geïntegreerde beveiligingstools om bedreigingen sneller te detecteren en te stoppen.

Umbrella

 

Cisco Umbrella is een in de cloud geleverde bedrijfsnetwerkbeveiliging die gebruikers een eerste verdedigingslinie biedt tegen cyberbedreigingen. Doordat Umbrella juist in de cloud wordt geleverd, biedt het de meest voor de hand liggende manier aan om uw gebruikers te beschermen, waar ze zich ook bevinden, binnen de kortste tijd. Flexibiliteit en veiligheid staan centraal bij deze oplossing van Cisco.

Flexibele, snelle en effectieve cloud-delivered security

Cisco Umbrella biedt flexibele, cloud-delivered security wanneer en hoe u die nodig heeft. Cisco Umbrella biedt flexibele, cloud-delivered security wanneer en hoe u die nodig heeft. Het combineert meerdere beveiligingsfuncties in één oplossing, zodat u de bescherming kunt uitbreiden naar apparaten, externe gebruikers en gedistribueerde locaties waar dan ook. Umbrella is de eenvoudigste manier om uw gebruikers overal in enkele minuten effectief te beschermen.

untitled-4part2.Jpg

Bescherm gebruikers overal met DNS-laagbeveiliging

Cisco levert een snelle, veilige en betrouwbare internetervaring aan meer dan 20.000 organisaties. De infrastructuur van het internet wordt gebruikt om kwaadaardige en ongewenste domeinen, IP-adressen en cloud-applicaties te blokkeren voordat er een verbinding tot stand komt.

untitled-part3.Jpg

Cloudbeveiliging voor de toekomst van uw bedrijf

Terwijl bedrijven transformeren, moeten netwerk- en beveiligingsteams samenwerken om cyberaanvallen te stoppen. Daarom is Cisco bezig met het transformeren van de manier waarop beveiliging wordt geleverd. Door meerdere beveiligingsservices in de cloud te verenigen, biedt Umbrella klanten meer flexibiliteit, een beter overzicht en een consistente handhaving. U kunt Umbrella eenvoudig integreren met Cisco SD-WAN om uw netwerk en directe internettoegang te beveiligen.

Meraki

 

Cisco Meraki is de marktleider in cloud-managed IT en creëert de eenvoudigste en krachtigste oplossingen die iedereen, van kleine bedrijven tot wereldwijde ondernemingen, helpen tijd en geld te besparen. Het huidige portfolio van Meraki omvat onder andere draadloze access points, mobiel netwerk gateways, switching, beveiliging, SD-WAN, intelligente netwerkinzichten, endpointbeheer en slimme camera's. Kortom, dankzij de Meraki-oplossingen geniet u van een supersnel en beveiligd netwerk en blijven u en uw klanten altijd en overal verbonden.

part1.1.Jpg

Advanced Security

Door de toename van een distributed workforce is veiligheid belangrijker dan ooit. Met ons intuïtieve dashboard kunt u op afstand de totale controle over elk incident overnemen, van alarm tot aan de oplossing. Bovendien beschermen onze beveiligingsoplossingen tegen geavanceerde bedreigingen en zijn ze eenvoudig te implementeren in elke laag van uw netwerk.

part1.2.Jpg

Next-generation Wi-Fi

Snelheid, betrouwbaarheid en prestaties zijn van cruciaal belang voor al uw gebruikers, waar en wanneer ze ook online zijn. Onze Wi-Fi-oplossingen voor bedrijven geven u de kracht om verbazingwekkende digitale ervaringen te creëren door snellere, krachtigere verbindingen aan te bieden, zelfs in uitdagende binnen- of buitenomgevingen.

part1.3.Jpg

Uitbreiding van de digitale werkplek

Bedrijven ondergaan momenteel een revolutionaire transformatie. Door uw digitale werkplek uit te breiden naar thuiskantoren kunt u de ervaring van uw medewerkers verbeteren, de veiligheid verhogen, de productiviteit verhogen. Samen met u helpen wij u het meeste uit uw IT-investeringen te halen.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png