marc-olivier-jodoin-nqoinj-ttqm-unsplash

Internet & Netwerken

Voor uw bedrijf is niks belangrijker dan een krachtige, stabiele internetaansluiting. Op deze wijze blijven alle processen vloeiend werken en blijft u naar wensen zoveel mogelijk beschikbaar voor uw klanten en prospecten. Nog idealer  en efficiënter voor uw onderneming is om via een bedrijfsnetwerk al uw medewerkers, gebouwen en objecten onderling te verbinden zodat u in alle vrijheid en veiligheid van op afstand kunt werken, waar u ook bent.

Met een snel, betrouwbaar en veilig netwerk dat zich moeiteloos aanpast aan elke nieuwe applicatie of gebruiker, bent u klaar voor morgen.

Een krachtige, stabiele internetaansluiting is een must voor uw bedrijf. Op deze wijze blijven alle processen vloeiend werken en blijft u naar wensen zoveel mogelijk beschikbaar voor uw klanten. Wij bieden een aantal formules aan die moduleerbaar zijn naar uw noden. Wij staan u uiteraard altijd bij om de meest efficiënte keuze te maken voor uw bedrijf, ook op langere termijn.

Internet

shutterstock_595172369.Jpg

Internet Pro

Professioneel internet. Dankzij de Internet Pro formule hoeft u zich geen zorgen meer te maken om goed geconnecteerd te zijn met uw klanten en leveranciers.​ Internet Pro komt al de behoeften tegemoet voor een kleine KMO of zelfstandige. Proximus plaatst bedrijfscontinuïteit centraal en beschikt daarom over een storingendienst die 24/24 bereikbaar is.

shutterstock_594171068.Jpg

Internet Pro+

Professioneel internet met vast IP-adres. Naast een optimale internetconnectie hebt u met Internet Pro+ een vast IP-adres waardoor u vanop afstand toegang krijgt tot uw server via een internetverbinding. Hebt u meerdere servers, bijvoorbeeld één voor uw website, een ander voor uw e-mail of bewakingscamera's, en wenst u toegang tot die gegevens vanop afstand, dan hebt u meerdere IP-adressen nodig. Dat is perfect mogelijk dankzij de IP Pack-optie.

fiber-girl-floor-2005-blog-top-visu_2020

Fiber

Dankzij de fibertechnologie surft u letterlijk op het internet tegen lichtsnelheid.Een groot deel van het Proximus-netwerk bestaat vandaag al uit fiber. Dankzij fiber beschikt u over een ultrasnelle internetverbinding, zonder kwaliteitsverlies, en dat ongeacht het aantal mensen of toestellen dat tegelijkertijd surft. Meer informatie over ons fiberaanbod is hieronder te vinden.

Wat is fiber precies?

Fiber is de technologie van de toekomst. Een glasvezelkabel verstuurt data aan lichtsnelheid, over grote afstanden. In tegenstelling tot de meeste operatoren installeert Proximus bovendien fiber tot in het hart van uw bedrijf. Zo krijgt u de best mogelijke resultaten.

Fiber img1.PNG

Full Fiber 

Fiber tegen de beste prijs.

Met Full Fiber beschikt u over een vast IP-adres en een onbeperkt surfvolume. U surft met zeer hoge snelheden op het internet: 350 tot 500 Mbps downloadsnelheid & 50 tot 100 Mbps uploadsnelheid. Daarbovenop geniet u van onze Business Continuity Service waardoor een herstelling binnen de 5 werkuren wordt uitgevoerd.

Full Fiber Extended 

Internet altijd beschikbaar, zelfs bij een storing.

Met het Full Fiber Extended pakket beschikt u over een vast IP-adres en een onbeperkt surfvolume​. Top downloadnsnelheden bedragen 350 tot 500 Mbps en uploadsnelheden 50 tot 100 Mbps. Onze Business Continuity Service garandeert een herstelling binnen de 5 werkuren. Indien nodig beschikt u ook over een Mobile Back-up. Met Mobile Back-up installeert Proximus een specifieke router met ingebouwde mobiele connectiviteit. Zodra er een storing in de communicatie gedetecteerd wordt, wordt de internettoegang automatisch overgezet op het 3G-, 4G of 5G-netwerk via dezelfde IP voor de continuïteit van uw diensten.

Fiber Max 

Hoge snelheid met uitgebreide serviceniveaus.

Met het Fiber Max pakket beschikt u over tot 32 vaste IP-adressen en een onbeperkt surfvolume​. Top downloadnsnelheden bedragen 250 tot 500 Mbps en uploadsnelheden 30 tot 100 Mbps. Onze Business Continuity Service garandeert een herstelling binnen de 5 werkuren.

Bedrijfsnetwerken

 

Met de hulp van een sterk, betrouwbaar, veilig en intelligent bedrijfsnetwerk bent u klaar voor de wereld van morgen. De evolutie naar telewerken was al op gang maar is nu in versnelling geraakt door de recente COVID-19 crisis.

Explore (privénetwerk)

Privé en veilig
Met het Explore privénetwerk kan u uw medewerkers, gebouwen en objecten onderling verbinden, zowel in België als in het buitenland.
Het Explore netwerk is enkel en alleen toegankelijk voor u en uw medewerkers. Bovendien is de netwerkverbinding altijd snel, ongeacht het aantal aangesloten medewerkers. Daarbovenop kan u ook het onderscheid maken tussen de verschillende soorten verkeer en voorrang geven aan het kritieke verkeer om de bandbreedte te optimaliseren.

Zorgeloos Werken
Het netwerk wordt beheerd met proactieve monitoring om incidenten te voorkomen. Daarnaast is er 24/24 ondersteuning en wordt een eventuele reparatie gegarandeerd binnen de 2 uur.

Flexibel


Het Explore privénetwerk is een goede investering om in alle vrijheid van thuis uit, en op verplaatsing te kunnen telewerken, via een vaste pc of een laptop.

shutterstock_690040216.Jpg

LAN/WLAN Network

Vaste & draadloze netwerken- Klaar voor digitale transformatie
Wordt uw bedrijfsnetwerk te traag door het groeiende aantal gebruikers, toepassingen en toestellen? Wenst u in te spelen op de toenemende digitalisering? Digitale samenwerking, Internet of Things, videobewaking, cloudtoepassingen, …Met al die nieuwe toepassingen worden uw medewerkers productiever en uw bedrijf efficiënter, maar ze stellen hoge eisen aan uw network. Dan is het hoog tijd om uw netwerk te vernieuwen. Wij geven u daarbij graag advies en leveren, installeren en onderhouden de infrastructuur voor een snel en betrouwbaar netwerk. Bovendien groeit deze netwerkoplossing mee met uw organisatie. Resultaat: uw investering rendeert ook op lange termijn. Zo stapt u zorgeloos het digitale tijdperk tegemoet.

shutterstock_1175025655.Jpg

Intelligent Netwerk

Een intelligent Software Defined netwerk past zich moeiteloos en veilig aan aan uw bedrijfsbehoeftes en elke nieuwe applicatie of gebruiker. Met deze flexibiliteit bespaart u zowel tijd als geld en kan u uw focus houden op strategie en innovatie.

Software Defined LAN (SD-LAN)
Dankzij de ingebouwde flexibiliteit worden al uw toekomstige bedrijfsbehoeften ondersteund. Met een vereenvoudigde netwerkconfiguratie en optimale beveiliging wordt samen werken een vlot gebeuren. De juiste toegang voor de juiste gebruikers en/of toestellen op het netwerk wordt automatisch beheerd. Dankzij de aanwezigheid van analytics en rapportering wordt een snelle probleemoplossing mogelijk.

Software Defined WAN (SD-WAN)
Dankzij de geoptimaliseerde connectiviteit verkrijgt u de beste gebruikerservaring voor applicaties in de cloud en on-site. De handige zichtbaarheid van netwerkconfiguratie en netwerkprestaties zorgen ervoor dat uw intelligent netwerk eenvoudig te beheren is. Daarbovenop geniet u van een geïntegreerde encryptie en firewallbescherming, zodat u zonder zorgen uw projecten tot een goed einde kan brengen.

Software Defined Data Center (SD-DC)
Met een flexibele datacenter-infrastructuur kan u al uw applicaties en diensten veilig, snel en eenvoudig implementeren. De configuratie, het beheer en de controle van het netwerk zijn volledig gecentraliseerd. Dankzij de automatisering en programmeerbaarheid van datacenters worden zowel de bedrijfsflexibiliteit en beveiliging verbeterd.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png