rodion-kutsaev-0vgg7cqtwco-unsplash.Jpg

Proximus Mobiele Telefonie

Dankzij de GSM-abonnementen kan u voor een voordelig tarief zowel bellen en surfen met uw eigen of geleasede smartphone. U kan zelfs laptops en tablets leasen in combinatie met diensten en opties, zoals bijvoorbeeld de bescherming van uw toestellen, voor een vast maandelijks bedrag. U kan ook uw eigen smartphone aankopen in combinatie met uw proximusabonnement voor competitieve prijzen dankzij de smartphone-deals. Een breed gamma aan smartphone accessoires is natuurlijk steeds beschikbaar.

Dankzij ons aanbod binnen de mobiele telefonie kunt u altijd en overal beschikbaar zijn, maar ook omgekeerd: niet of gelimiteerd beschikbaar zijn is op sommige momenten cruciaal.

freestocks-mw6onwg4fry-unsplash.Jpg

Smartphones + aangepaste abonnementen

Dankzij de GSM-abonnementen kan u voor een voordelig tarief zowel bellen en surfen met uw eigen of geleasede smartphone.

 

Abonnementen

Voor elke medewerker kan u kiezen voor het mobiele abonnement dat bij zijn/haar activiteiten past. Niet iedereen werkt immers op dezelfde manier. Daarom bieden wij een grote flexibiliteit aan inzake mobiele abonnementen.

 

Extra internetvolume

Als u vaak onderweg bent kan bereikbaarheid soms een obstakel worden. Dankzij de optie extra mobiele data voor uw smartphone, tablet, laptop of mobiele internetrouter vormt dit niet meer een probleem. Afhankelijk van uw specifieke noden en situatie kan u kiezen voor extra volume per toestel of voor een gedeeld volume dat u op verschillende toestellen kunt gebruiken.

 

Toestellen en Mobiele accessoires

We beschikken over een breed gamma aan smartphones, tablets en de toebehorende accessoires. U kunt deze bij ons zowel aankopen als leasen. We beschikken eveneens over een handige technologie (Mobile Coverage Extender) om het gsm-bereik te verbeteren in uw kantoor of elders waar u beslist te werken op een gegeven moment.

shutterstock_1079627714.Jpg

Diensten voor Mobiele Toestellen

Beveiliging

Veiligheid is een topprioriteit bij TRAC. We helpen u graag kiezen voor een optimale combinatie van veiligheid en kostenefficiëntie voor uw mobiele vloot.

 

Al uw toestellen (PC, Mac, smartphone, tablets, enz.) hebben een volledige bescherming nodig tegen de meest recente bedreigingen zoals spam, phishing, malware, noem maar op. Wij zorgen voor de beste bescherming dankzij onze beveiligingssoftware. Uw persoonlijke en zakelijke documenten zijn volledig beschermd dankzij de permanente updates aan de beveiligingssoftware.

 

Toegang tot internet waar u ook bent

Met de Mobiel internet, Data opties en Public Wi-Fi packs kan u flexibel en al dan niet automatisch schakelen tussen het uitstekende 3G/4G-netwerk van Proximus en gratis wifi.

 

Herstel en verzekering van uw smartphones

U kan bij ons uw smartphone verzekeren en ook via ons Smartphone Omnium pack ervoor zorgen dat u uw herstelde smartphone al thuis ontvangt op de volgende dag.

 

Privé en professioneel scheiden

Dankzij Bizz Mobile Switch kan u gemakkelijk 2 nummers op 1 smartphone beheren. Op deze wijze blijft er een duidelijk en overzichtelijk onderscheid tussen uw privé en professioneel leven.

bruce-mars-s8ffhr_dxho-unsplash.Jpg

Internationaal & Roaming

Gaat u vaak op reis naar het buitenland?

Via Proximus bieden we specifieke tarieven aan per land. U kan de optie die het beste voor u past activeren om met een gerust hart op reis of op vakantie te gaan.

 

Belt u vaak vanuit België naar het buitenland?

Met Proximus Calls to All Countries kan u goedkoper bellen vanuit België naar andere landen.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png