shutterstock_1053129089.Jpg

Microsoft Dynamics 365 | Business Central

We helpen u uw gehele bedrijf met één oplossing runnen. Dankzij het stroomlijnen van processen, neemt u ook slimmere beslissingen en versnelt de groei van uw bedrijf. Dynamics 365 Business Central is de complete oplossing voor zakelijk beheer, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Microsoft Dynamics 365 | Business Central

bc1.Jpg

Vergroot de zichtbaarheid van financiën

Neem onderbouwde beslissingen met gekoppelde data uit boekhouding, verkoop, inkoop, voorraadbeheer en klanttransacties.

Breng financiële prestaties in realtime in kaart met ingebouwde Power BI-dashboards. Herken patronen en trends en verkrijg nieuwe inzichten met diepgaande analyse en onbeperkte dimensies.

Versnel de financiële afwikkeling en rapportage en waarborg de naleving met snel, nauwkeurig en gestroomlijnd beheer van klanten en leveranciers.

Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses met uitgebreide datamodellering en -analyse. Pas rapporten aan en deel deze met naadloze Excel-integratie.

bc2.Jpg

Optimaliseer uw toeleveringsketen

Voorspel de optimale aanvullingstijd voor voorraad op basis van ingebouwde intelligentie. Maak gebruik van verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch inkooporders te maken.

Verkrijg een holistisch beeld van voorraad voor tijdige orderverwerking. Spoor elke artikeltransactie en -mutatie op door locaties te installeren op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.

Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en -medewerkers om productieschema's te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen.

Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde artikelen niet op voorraad zijn, worden automatisch alternatieve producten voorgesteld.

bc3.Jpg

Geef verkoop een impuls en verbeter de dienstverlening

Prioriteer verkoopleads op basis van potentiële opbrengst. Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding over de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.

Versnel het verkoopproces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen – allemaal vanuit Outlook.

Krijg een uitgebreid overzicht van je servicetaken, werkdruk en de vaardigheden van werknemers zodat je effectief medewerkers kunt toewijzen en sneller tot oplossingen kunt komen.

Houd uw projecten op schema en binnen het budget

Maak, beheer en volg klantprojecten met roosters en geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekening en rapportage. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te waarborgen.

Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en verkoop Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.

Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en statistieken over het gebruik van resources.

bc22.Jpg

Bescherm uw data en ondersteun de AVG-naleving

Neem de privacy van uw klanten in acht en zorg dat uw bedrijf de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) naleeft. Verleen en beperk toegang tot persoonlijke gegevens op meerdere niveaus en implementeer audittrails om de beveiliging en verantwoording te waarborgen.

Verwerk, bewaar en verstuur data veilig in al uw systemen terwijl u de data beschermt tegen onbevoegde toegang met de automatische versleuteling die in Microsoft-datacentra wordt toegepast.

bc23.Jpg

Run uw bedrijf overal

Realiseer overal dezelfde gebruikerservaring, ongeacht het type implementatie: in de cloud, on-premises of een combinatie van beide.

Neem uw zaken onderweg met u mee met een samenhangende, intuïtieve manier van werken op Windows-, Android- en iOS-apparaten voor mobiele toegang tot Business Central.

Verken aanvullende oplossingen in AppSource

 

Breid de mogelijkheden van Business Central uit om te kunnen voldoen aan de unieke behoeften van specifieke bedrijfsprocessen of branches met kant-en-klare oplossingen van Microsoft en onze partners!

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png