shutterstock_666707197.Jpg

Microsoft Teams - Collaboration

Microsoft Teams is de hub voor teamwerk in Microsoft 365. U kunt iedereen uitnodigen om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken via Microsoft 365-apps en tools van derden, allemaal in eenzelfde omgeving, waar u ook bent! Microsoft Teams is ontwikkeld met beveiliging en compliancemogelijkheden op bedrijfsniveau en voldoet aan de kritische eisen die vandaag worden gesteld aan de zakelijke behoeften van bedrijven. U kunt het beste uit uw Teams-ervaring halen door uw vergaderingen, telefoongesprekken en apparaten via Teams op te bouwen of verder uit te breiden.

teams640x426.Png
teamsb1.Jpg

Teams Meetings

Efficiënte en effectieve vergaderingen

Efficiëntere en effectievere vergaderingen worden mogelijk gemaakt dankzij een intelligente backend dat een adaptieve en meeslepende vergaderervaring biedt die de efficiëntie verhoogt door transparante toegang te bieden tot informatie en contextuele inzichten uit gebruikspatronen.

 

Meetings

Slimme meetings, gefocust blijven en meer bereiken dankzij Microsoft Teams Meetings. Teams levert een unieke end-to-end vergaderervaring die het menselijke element van face-to-face interactie bevat, terwijl ze mensen helpen geconcentreerd te blijven voor, tijdens en na vergaderingen om samen meer te bereiken. Teams Meetings biedt een naadloze, schaalbare en veilige ervaring op mobiele, desktop- en vergadertoestellen.

teamsb2.Jpg

Teams Meetings en Integratie

Laat Teams voor u werken

Voeg uw favoriete Microsoft-services en services van derden toe, of bouw aangepaste apps om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

Opties in communicatiekanalen

Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op een knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel verschillende locaties ze zich ook bevinden. U kunt ook audio-, video en webvergaderingen hosten voor iedereen binnen of buiten uw organisatie, of u kunt het ook groots aanpakken met livegebeurtenissen.

 

Samenwerken als team, overal en op elk toestel

Zoek nooit meer verwoed naar bestanden. In Teams kunt u Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken. U kunt vanaf nu via Teams samenwerken aan bestanden met geïntegreerde Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

 

Innovatie op basis van kwaliteit

Microsoft Teams is gebouwd voor moderne communicatie en biedt een optimale audio- en video-ervaring aan, ongeacht het apparaat of het netwerk. Organisaties en gebruikers kunnen met vertrouwen werken - op een platform dat is ontworpen om veiligheid, controle en compliance te leveren.

teamsb3.Jpg

Teams Toestellen

Connectie overal

Teams brengt een intelligente communicatie- en samenwerkingservaring voor chatten, bellen en vergaderen met een portfolio van speciaal gebouwde apparaten om uit te kiezen. Word gezien en gehoord, waar uw werk u ook brengt. Gebruik Teams-apparaten voor een intelligentere ervaring met vergaderen en bellen.

 

Apparaten

Voor elke werkruimte en werkstijl is er een apparaat van Microsoft Teams om uit te kiezen. Microsoft werkt met een ecosysteem van best-in-class apparaatpartners om een native, speciaal gebouwde Teams ervaring te leveren, over een scala aan Microsoft hardware en hardware van derden. De apparaten van de teams bieden een vertrouwde en consistente ervaring voor alle apparaattypen. Teams-apparaten zijn gecertificeerd voor het leveren van hoogwaardige audio, video en het delen van ervaringen en verbeteren de bel- en vergaderervaring, zodat iedereen duidelijk kan worden gehoord, waar hij of zij zich ook bevindt.

 

Maak gebruik van een uitgebreid ecosysteem

Teams is ondersteund door een best-in-class ecosysteem van partners met oplossingen die variëren van apparaten tot integratie met derden - waardoor de waarde en mogelijkheden van Microsoft Teams voor Meetings en Calling worden uitgebreid.

 

Privacy en beveiliging

Microsoft Teams is ontworpen met IT in gedachten en biedt beheermogelijkheden voor samenwerking, vergaderingen, bellen en apps op één veilige plek met eenvoudig beheer.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png