alex-kotliarskyi-qbpzgqemskg-unsplash.Jp

Microsoft 365

Microsoft 365 is ontworpen om u te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en een beveiliging van wereldklasse. Samen brengen we uw onderneming naar een hoger niveau met Microsoft 365, de wereldleider in cloudgebaseerde productiviteit.

Microsoft 365 | Business

offbanner1.Jpg

Productiviteit

Productief blijven kan, waar u ook bent.
U kan uw werknemers verbinden met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om de algemene productiviteit te verbeteren en de samenwerking te optimaliseren.

Geüpdatet Office-apps
Elk toestel blijft up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.

E-mail, agenda's en online vergaderen
Het onderhouden van contacten met klanten en collega's via Outlook en Exchange is nooit zo intuïtief geweest. Nu is het ook mogelijk om met uw team via Microsoft Teams online te vergaderen en te bellen op één lijn.

Cloudopslag
U beschikt over 1 TB aan OneDrive-opslag om al uw bestanden op te slaan en vanaf elke locatie ze te beheren en modificeren.

offbanner2.Jpg

Beheer en stroomlijnen

Helderheid

Moderne hulpprogramma's die bedrijfsprocessen stroomlijnen helpen u bij het vereenvoudigen van het beheer van uw bedrijf.

Verminder papierwerk
Dankzij Microsoft Forms kunt u nu papieren formulieren en andere documenten digitaliseren en opslaan. U vermijdt een onnodige papieropstapeling en wint aan ruimte.

 

Verzamel inzichten

Maak enquêtes, peilingen en vragenlijsten aan om gegevens en inzichten te verzamelen over en voor medewerkers en klanten.

Automatisatie
Met Power Automate kunt u op eenvoudige wijze dagelijkse bedrijfsprocessen automatiseren.

offbanner3.Jpg

Bescherming

Bescherm uw belangrijke gegevens
Uw werknemers, bedrijfsgegevens en klantgegevens zijn van hoge waarde en moeten te allen tijde beschermd zijn met een betrouwbare beveiliging. Met Microsoft 365 beschikt u over de beste bescherming tegen virussen, malware, phishing-pogingen, ransomware, spam en andere bedreigingen.

Veilige opslag
Dankzij de geïntegreerde beveiliging is uw informatie beschermd tegen cybercriminelen, ongeoorloofde toegang en onbedoelde verwijdering.

Bescherming van toestellen
Uw gegevens blijven veilig en beschermd, zelfs wanneer ze worden geopend op de persoonlijke toestellen van werknemers.

Vereenvoudigd IT-beheer
Stel eenvoudig gebruikers, apparaten en gegevens in en beheer ze, zodat u u volledig kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Microsoft 365 | Enterprise

shutterstock_1714665676.Jpg

Persoonlijke Productiviteit

Teamwork en Workflow
Met Teams wordt het mogelijk om ter plaatse of op afstand met collega's en klanten te werken, meeten, bellen en vergaderen.

Productiviteit onderweg
Als u onderweg ook productief wilt blijven, kunt u eenvoudig overschakelen van computer naar mobiele toestellen dankzij de geïntegreerde innovatieve en krachtige mobiele apps.

AI-compatibele tools die voor u werken
Dankzij ingebouwde intelligentiefuncties krijgt u persoonlijke assistentie, wordt uw creativiteit gestimuleerd, ontdekt u nieuwe inzichten en worden de zoekopdrachten verbeterd.

shutterstock_200483243.Jpg

Organisatorische Productiviteit

Maak gebruik van organisatorische kennis

Zet gegevens snel om in inzichten en geef werknemers de informatie en expertise die ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen.

Beheer al uw eindpunten

Implementeer een naadloze, end-to-end beheeroplossing en krijg zichtbaarheid op alle aangesloten apparaten.

Bescherm uw bedrijf

Verhoog en moderniseer uw beveiliging, beheer risico's en voldoe aan compliancestandaarden met de vertrouwde Microsoft-cloud.

Rate Plans & Features.PNG

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png