shutterstock_520693948.Jpg

Microsoft Producten & Diensten

Dankzij de samenwerking tussen Proximus en Microsoft worden oplossingen geïntroduceerd op de Belgische markt voor applicaties die een hoge doorvoer en lage latency vereisen. TRAC biedt u alle deze services en producten aan, gaande van veiligheid tot infrastructuur en beheer.

Mobiliteit in bedrijven wordt stilaan de norm. Slim omgaan met mobiliteitsbeheer, beveiliging en opslaginfrastructuur is een must. Wij staan u daar graag bij.

Azure Services by Proximus

 

Microsoft Azure is een krachtig cloudcomputingplatform dat al uw applicaties op een consistente manier opbouwt, integreert en implementeert. U wordt bij de implementatie en het beheer geholpen door gecertificeerde technici en architecten, zodat u het maximum uit uw cloudinvestering kan halen. Veilig en efficiënt werken op afstand wordt stilaan de norm, zelfs als het gaat om de meest complexe systemen. Aarzel niet om ons te contacteren om meer informatie te verkrijgen over Microsoft Azure, de toekomst van cloudinfrastructuur.

banner1.Jpg

Migreer uw gegevens en applicaties naar de cloud

De cloud verandert de manier waarop bedrijven in het algemeen vandaag IT consumeren. De cloud biedt op consumptie gebaseerde resources en diensten aan die naar behoefte kunnen worden op- of afgeschaald. Dit is een bijzonder aantrekkelijk waardevoorstel voor uw groeiend bedrijf, omdat u dan kunt profiteren van een schaalgrootte die voorheen onbetaalbaar was.

banner2.Jpg

Hoe uw IT-transformatie vereenvoudigen?

Dankzij de diensten aangeboden door Trac in samenwerking met Proximus verkrijgt u de vrijheid  om uw IT te moderniseren en uw applicaties op de juiste plaats onder te brengen. Het is echter complex het juiste cloudplatform te kiezen en uw activiteiten globaal te versterken, zeker indien u dit alleen moet doen. De cloud is een complex gegeven. Als uw vertrouwde adviseurs kunnen we uw migratiedetails voor u afhandelen en instaan voor beheer en optimalisatie, zodat u zich kan concentreren op uw dagelijkse business. De ingenieurs en architecten bij Proximus helpen u om uw groei en innovatie te versnellen, op elk moment in uw cloud journey.

banner3.Jpg

We beheren Microsoft Azure voor u

De cloud verandert de manier waarop applicaties worden ontworpen. Applicaties zijn niet langer monolithisch, maar worden opgedeeld in kleinere, gedecentraliseerde diensten. Deze diensten communiceren via API’s of door asynchrone berichtenuitwisseling of eventing. Applicaties worden horizontaal geschaald, waarbij nieuwe instanties worden toegevoegd naarmate hier vraag naar is. Proximus Azure Services is het antwoord voor bedrijven die met deze uitdagingen worden geconfronteerd. We combineren expertise en automatisering om architectuur, veiligheid en ondersteuning te bieden. U wordt geholpen door gecertificeerde ingenieurs en architecten, zodat u het meeste uit uw cloudinvestering haalt.

Enterprise Mobile Security (EMS) Suite

 

EMS is een kernonderdeel van Microsoft 365. Het een intelligent platform voor mobiliteitsbeheer en beveiliging en helpt uw organisatie te beveiligen waardoor uw medewerkers in staat zijn om op nieuwe en flexibele manieren te werken. De EMS Suite is geïntegreerd in een aantal Microsoft 365 packages of kan apart worden besteld.

Breid uw beveiliging uit met EMS

U krijgt betere beschermings-, detectie- en reactiemogelijkheden voor uw mobiele medewerkers. EMS en de bijbehorende producten verbeteren de beveiligingsfuncties van Windows 10 en Microsoft 365 en breiden ze uit naar uw hele omgeving, waaronder producten die niet oorspronkelijk door Microsoft worden geleverd.

banner2.2.Jpg

Identiteits- en toegangsbeheer

Dankzij de EMS verkrijgt u veilige verbindingen tussen mensen, apparaten, apps en gegevens. U verbetert tevens beveiliging en productiviteit met één holistische identiteitsoplossing die u flexibiliteit en controle geeft. 

Gegevensbescherming

Uw gevoelige gegevens worden overal beschermd, zelfs wanneer ze worden overgebracht en gedeeld. U kunt bekijken en controleren hoe bestanden worden gebruikt met een uitgebreide en geïntegreerde gegevensbeschermingsoplossing.

banner2.3.Jpg

Bedreigingsbeveiliging

De EMS suite detecteert en onderzoekt geavanceerde bedreigingen, gecompromitteerde identiteiten en kwaadaardige acties in al uw on-premises en cloudomgevingen. Uw organisatie wordt beschermd met aanpasbare, ingebouwde intelligentie.

Cloudbeveiliging

Dankzij een uitgebreide beveiliging op meerdere platforms met Microsoft-cloudbeveiligingsoplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor mogelijke data en security breaches.

EMS apps & functionaliteiten

Azure Active Directory

De meest vertrouwde identiteits- en toegangsbeheeroplossing op de markt, die u helpt gebruikersreferenties te beschermen en mensen veilig te verbinden met de apps die ze nodig hebben.

Microsoft Intune

Cloudgebaseerd geïntegreerd eindpuntbeheer, toegangsbeheer en gegevensbescherming.

Microsoft Cloud App Security

Cloud Access Security Broker met ontdekking, gedragsanalyse, risicobeoordeling, gegevensbescherming en bedreigingsbeveiliging.

Azure Advanced Threat Protection

Cloudgebaseerde oplossing die de identiteit van jouw organisatie beschermt tegen meerdere soorten geavanceerde gerichte cyberaanvallen.

Microsoft Endpoint Configuration Manager

Systeembeheersoftware voor het beheren van on-premises pc's, servers en mobiele apparaten met cloudinzichten.

Azure Information Protection

Cloudgebaseerd classificeren, volgen, beschermen en versleutelen van gegevens.

Microsoft Advanced Threat Analytics

On-premises platform dat beschermt tegen geavanceerde, doelgerichte cyberaanvallen en interne bedreigingen.

Microsoft Secure Score

Intelligente inzichten en instructies waarmee je de beveiligingspostuur maximaliseert met behulp van Microsoft 365 en Azure.

Waarom kiezen voor TRAC?

 • Ons familiebedrijf bestaat al 30 jaar. We hebben een uitgebreide ervaring en werken al jarenlang voor en samen met diverse zelfstandigen en ondernemingen.
   

 • Reeds 25 jaar hebben we geopteerd voor een exclusieve partnership met Proximus.
   

 • Trac heeft veel ervaring opgebouwd met de uitrol van multi-sites en het telecom-en IT beheer van internationale klanten.
   

 • Dankzij onze eigen customer service en onze voorkeur voor een persoonlijke service bouwen wij op een natuurlijke wijze een vertrouwensrelatie met u op.
   

 • Gespecialiseerde medewerkers met reeds 15 jaar ervaring bij Trac staan tot uw dienst.

Waarom TRAC Pics1.png