OVER ONS

TRAC, opgericht in 1988 geniet van jarenlange expertise in de verschillende producten die de laatste decennia als noemenswaardige technologische revoluties kunnen worden beschouwd. Dankzij de verschillende partnerships met toonaangevende bedrijven en gedreven medewerkers brengen wij de op maat geknipte oplossingen voor onze klanten.

Onze jarenlange expertise, een rijk gevarieerd klantenbestand van kleine KMO tot Multi nationals en een exclusieve samenwerking met Proximus sinds 1994 voor wat de mobiele telefonie betreft en eveneens sinds 2006 een exclusieve samenwerking met Belgacom voor al de producten die zij commercialiseren. In tussentijd zijn al deze producten onder een gemeenschappelijke noemer zijnde Proximus. 
Daarnaast is TRAC in de automobielsector, voor Leasingmaatschappijen, Fleetowners en garages eveneens een belangrijke speler met al de Automotive producten in ons gamma.

ONS TEAM

 Ons ervaren team adviseren u steeds zodat u kan genieten van de meest optimale communicatie en IT middelen aan de meest competitieve prijzen en uiteraard het meest geschikt voor uw bedrijfsbehoeftes. Deze behoeftes gaan uiteraard gepaard met de hoog technologische oplossingen van Proximus. Gelet de technologiën zo snel evolueren is het advies van onze specialisten zeker geen overbodige luxe nog tijdsverlies van uw kostbare tijd.
Na de analyse zal blijken dat u nog sneller, efficiënter zal kunnen werken met dikwijls nog meer mogelijkheden. 

Philippe Michel

General Manager

Stephane Michel

operationeel manager

Marc Bardeau

BOEKHOUDER

LYNDSEY VANDERHULST

FARMING SALES MANAGER

IFITA EKOFO

SENIOR ACCOUNT MANAGER

KEVIN MICHEL

SENIOR ACCOUNT MANAGER

BRIAN MICHEL

SENIOR ACCOUNT MANAGER

MAARTEN HAEDENS

SALES ASSINTANT

MICHEL DAUCHY 

IT MANAGER

LUC PAULISEN

 specialized technician

Charlie McMann

network engineer

02 712 20 00

Romboutsstraat 5, 1932 Zaventem, Belgium

BTW: BE0439034371

©2018 TRAC NV Alle rechten voorbehouden.