Wie zijn wij?

TRAC, opgericht in 1988, geniet van jarenlange expertise in de verschillende producten die de laatste decennia als noemenswaardige technologische revoluties kunnen worden beschouwd. Dankzij de verschillende partnerships met toonaangevende bedrijven en gedreven medewerkers brengen wij de op maat geknipte oplossingen voor onze klanten.

We beschikken over een jarenlange expertise, een rijk gevarieerd klantenbestand van kleine KMO tot Multinationals en een exclusieve samenwerking met Proximus sinds 1994 voor wat de mobiele telefonie betreft en eveneens sinds 2006 een exclusieve samenwerking met Belgacom voor al de producten die zij commercialiseren. In tussentijd zijn al deze producten onder een gemeenschappelijke noemer zijnde Proximus. 
Daarnaast is TRAC in de automobielsector, voor Leasingmaatschappijen, Fleetowners en garages eveneens een belangrijke speler met al de Automotive producten in ons gamma.

ONS TEAM

 Ons ervaren team adviseert u steeds zodat u kan genieten van de meest optimale communicatie en IT middelen aan de meest competitieve prijzen en uiteraard het meest geschikt voor uw bedrijfsbehoeftes. Deze behoeftes gaan uiteraard gepaard met de hoog technologische oplossingen van Proximus. Gelet de technologiën zo snel evolueren is het advies van onze specialisten zeker geen overbodige luxe nog tijdsverlies van uw kostbare tijd.
Na de analyse zal blijken dat u nog sneller, efficiënter zal kunnen werken met dikwijls nog meer mogelijkheden. 

MPH.jpg

Philippe Michel

General Manager

DSC_0759.JPG

Stephane Michel

operationeel manager

DSC_0735.JPG

Marc Bardeau

BOEKHOUDER

DSC_0735.JPG

LYNDSEY VANDERHULST

FARMING SALES MANAGER

DSC_0735.JPG

IFITA EKOFO

SENIOR ACCOUNT MANAGER

DSC_0735.JPG

BRIAN MICHEL

SENIOR ACCOUNT MANAGER

MAARTEN HAEDENS

SALES ASSINTANT

IT MANAGER

LUC PAULISEN

 specialized technician

Charlie McMann

network engineer